dilluns, 26 de maig del 2014

1.Sistema informàtic.

Sistema informàtic: és el conjunt d'elements que integren l'entorn informàtic i pareix més fidel parlar de sistemes en lloc d'informàtica.
  Elements.
Programari: és el conjunt dels programes informàtics , procediments i documentació que fan alguna tasca al ordinador.
· Els periferics d'entrada: són els elements que permeten la comunicació amb el sistema informàtic.
Ex. càmera digital, escàner , ratolí.
·Els períferics de sortida són els elements que permeten la comunicació amb el sistema informàtic i la recollida d'informació.
Ex. altaveus,impressora,monitor.

Els períferics d'entrada i sortida permeten inserir i extreure informació a l'ordinador.Hi ha un flux bidireccional entre aquests períferics i l'ordinador. Ex:el disc dur, el mòdem, memòria USB.

Màquinari : és el conjunt de les seves parts físiques . L'element central d'un ordinador es considera la placa mare.

Memòria RAM : és un tipus de memòria informàtica , caracteritzat per un accés directe en qualsevol ordre ( aleatori) en un temps constant ,sense distinció de la posició on es trobi la informació ni de la posició de l'anterior lectura.

Memòria ROM: és la memòria que s'utilitza per emmagatzemar els programes que posen en marcha el ordinador i realitza els diagnostics.

Targeta mare: és la targeta de circuits impressos central a l'ordinador que conté el microprocessador , la memòria RAM, circuits electrònics de suport, la ROM , que permeten la connexió de targetes captadores addicionals.

Microprocessador: també conegut com l'unitat central de processament CPU es el cervell de tots els ordinadors i de molts electrodomestics i dispositius electrònics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada